Om mig och mina kurser

Om Olov och kurserna

Jag som håller kurserna heter Olov IMG_2983_291x291Källgarn. Jag har ca 10 års erfarenhet av foto, katalogproduktion och bildretuschering från kunder som IKEA, John Deere, fantastiska yogamärket Saprema, Great Place to Work och många fler.  Om du är nyfiken kan du titta mer i min portfolio på Pixelengine.se.

Jag är också ideellt engagerad i Naturskyddsföreningen och jobbar därigenom för en värld där miljön tas om hand.

Kurser på frilansbasis och för studieförbund

Folkuniversitetet                   medborgarskolan_1

Jag utgår från Malmö och mina kurser hålls delvis via Medborgarskolan och Folkuniversitetet,  men också direkt via min firma. Jag är oftast öppen för att resa en bit mot ersättning, att träffa nytt folk i en ny stad är alltid kul.

Uppskattade kurser i InDesign, Photoshop, Lightroom och fotografering

Titta gärna på översiktssidan för alla mina kurser (kurser.pixelengine.se) och kolla därifrån in alla hemsidorna som hör till de olika kurserna.

Avdragsgillt

Så här står det i Skatteverkets avdragslexikon om avdrag för utbildning (2014-12-01):

Utgifter för egen utbildning är avdragsgilla om utbildningen har ett samband med din bedrivna verksamhet, och det kan antas att den nya kunskapen kommer till nytta i verksamheten. Om verksamheten däremot utökas genom utbildningen, är utgiften för denna utbildning inte avdragsgill. Om det finns inslag av privata levnadskostnader medges inte avdrag för den delen.

Lämna ett svar