Ge bort kunskap i jul – riktigt klokt

kurser jul 2014

Jag håller i flera uppskattade kurser inom foto, InDesign och webbdesign.

Kunskap tar ingen plats – förutom möjligen diplomet du får. Dessutom kan det ge dig nya möjligheter på jobbet. Är du inte riktigt klok men vill bli det – gå en av mina kurser. Jag har hållt kurser i ett drygt år och har mycket positiv feedback
Om du vill gå en av mina kurser kan du göra två saker:
  • Anmäla dig via Medborgarskolan, då kan det bli lite större grupper.
  • Om du uppskattar mindre grupper där så kan du anmäla dig till mina egna kurser. Då är vi max 4 deltagare, och kursen sätter igång även om vi bara är tre, men förstås är priset högre. Fast nu är det ju jul, och i givandets anda vill jag ge 20% rabatt på mina egna kurser.
InDesign-kurs grund: InDesign är layoutprogrammet nummer ett för proffsiga annonser, affischer, broschyrer och böcker. Vi ses 5 gånger över 5 veckor, med övningar däremellan.  Varje tillfälle är 3×45 minuter. Pris per deltagare: 3750kr inkl moms. Just nu julrabatt 20%: 3000kr inkl moms jämnt.
Läs mer på kurshemsidan för InDesign. Anmäl dig till olov@pixelengine.se. Ring 070-6615631 för frågor.
Fotokurs grund: Alla har nytta av att lära sig fota! Bilden är central på sociala medier och i all kommunikation. Vi lär oss komponera, förstå tekniken och förstå vad en bättre bild egentligen är. Utifrån det kan alla ta bättre bilder.
Vi ses 5 gånger över 5 veckor, med övningar däremellan.  Varje tillfälle är 3×45 minuter. Pris per deltagare: 3750kr inkl moms. Just nu julrabatt 20%: 3000kr inkl moms jämnt.
Läs mer på hemsidan för fotokursen. Anmäl dig till olov@pixelengine.se. Ring 070-6615631 för frågor.

Intressekoll:

Lightroom grund. Hur hittar jag bland mina 20 000 bilder, och hur kan jag snabbt fixa till 50 som alla är lite underexponerade? Lightroom är svaret. Medan Photoshop är till för extrem detaljredigering, när du vill ändra innehållet i bilden, är Lightroom ett program för ett komplett arbetsflöde. Importera dina bilder, välj ut de du ska behålla, öka exponeringen lite på de underexponerade och ta bort gulsticket ur 20 bilder på 5 sekunder.
Jag har ännu inte hållt en Lightroomkurs, men maila mig vid intresse på olov@pixelengine.se.
Photoshop grund:  Vill du lära dig bildredigering ordentligt? Inget program gör det bättre än Photoshop. Precis som på InDesign-kursen,  5 gånger över 5 veckor, med övningar däremellan.  Varje tillfälle är 3×45 minuter. Pris per deltagare: 3750kr inkl moms. Just nu julrabatt 20%: 3000kr inkl moms jämnt.
Precis som Lightroom har jag ännu inte hållt en Photoshopkur, men sätter jättegärna ihop en om intresse finns från minst 3 personer. Anmäl dig till olov@pixelengine.se. Ring 070-6615631 för frågor.

Lämna ett svar