Om mig och kurserna

Om Olov och kurserna

Jag som håller kurserna heter Olov IMG_2983_291x291Källgarn. Jag har ca 10 års erfarenhet av foto, katalogproduktion och bildretuschering från kunder som IKEA, John Deere, fantastiska yogamärket Saprema, Great Place to Work och många fler. Jag utgår från Malmö och mina kurser hålls delvis via Medborgarskolan och Folkuniversitetet men också via min firma. Jag är oftast öppen för att resa en bit mot ersättning, en fika och kurs i en ny stad är alltid kul.

Några omdömen om mina kurser

”Tack själv för mycket trevligt och bra lärande i Mackursen. Nu beröm: du är mycket duktig att förmedla, lära ut men även lyssna av.” (Sagt om Mac fortsättningskurs)

”Det var en riktigt rolig kurs – tänk om det alltid vore så kul att va i skolan :)” (Sagt om InDesign-kursen)

”Tack själv, det var kanonkul och givande! 🙂
(Sagt om fotoexkursion på fotokursen i Malmö hösten 2014)

”kan inte påstå jag hunnit öva så mkt men du var ju väldigt bra pedagog
så jag tror om vi får snabb genomgång så är vi (jag) med i gamet igen!” (Sagt inför InDesign fortsättningskurs)

Eftersom jag var tvungen att rusa måste jag bara i mejlform få säga tack för en jättebra kurs!! Lärorik och rolig!!
(Sagt om WordPress grundkurs, Lund April 2015)

Avdragsgillt

Utbildning är ofta avdragsgillt för dig som driver firma. Så här står det i Skatteverkets avdragslexikon om avdrag för utbildning (2014-12-01):

Utgifter för egen utbildning är avdragsgilla om utbildningen har ett samband med din bedrivna verksamhet, och det kan antas att den nya kunskapen kommer till nytta i verksamheten. Om verksamheten däremot utökas genom utbildningen, är utgiften för denna utbildning inte avdragsgill. Om det finns inslag av privata levnadskostnader medges inte avdrag för den delen.

 

Kommentera