Mina höstkurser 2016: InDesign, Photoshop, Lightroom, Illustrator med mera

folkunI-regementsgatan_malmo

Till hösten håller jag i ett stort antal kurser på Folkuniversitetet på Regementsgatan i Malmö. Detta är tredje året jag håller kurser och de blir förstås bättre för varje gång. InDesign har jag hållt nu säkert 40 gånger, så det är en lysande och genomarbetad kurs. Alla mina kurser präglas av att jag finner stort intresse i mina deltagare och nääästan alltid kan svara på ”varför gör man så, men inte så”?. De här kurserna håller jag:

  • InDesign grund och fortsättning
  • Illustrator grund
  • Photoshop & Lightroom grund (+ev fortsättning)
  • Kurser i smartphone & Mac-användning

Kolla listan med alla mina kurser på Folkuniversitetet här.  Jag kommer troligen även hålla en del kurser via Medborgarskolan, men har inte bokat in mig på några än. Det finns också möjlighet att boka mig för företagsutbildningar eller privatlektioner. Hoppas vi ses!

Lämna ett svar