20% rabatt på kurser

smagrupper-20-rabatt-dec2014

En riktig klok julklapp är kunskap. Det tar ingen plats, utan ger istället plats för fler möjligheter både på fritiden och i jobbet. Och allra bäst lär man sig i små effektiva grupper – därför är det riktigt klokt att hoppa på en av mina kurser. En bra bit över 100 personer har nu gått mina kurser och det är alltid lika trivsamt.

Lär dig bäst i små grupper

Hittils har jag hållt de flesta av mina kurser via studieförbund såsom Medborgarskolan. Det funkat fint, men ibland är grupperna större än deltagarna önskar. Vissa ämnen går så mycket smidigare med mindre grupper. Så – om man vill kan man därför anmäla sig till en kurs här direkt via min firma Pixelengine. Då håller vi kurserna endast 3-4 personer stora. Det kostar lite mer förstås, men det kan det vara värt.

Rabatt

Dock! Fram till Nobeldagen 10 december är det alltså 20% rabatt på alla mina kurser så prisskillnaden är liten just nu! Gå till översiktssidan för alla mina kurser att läsa mer om datum få en översikt på de kurser jag erbjuder. Du kan också något riktigt klokt redan nu – göra en intresseanmäkan här!

Lämna ett svar